Over Rapide

Opgericht door de gebroeders Vink uit Krommenie bestaat Rapide B.V. inmiddels al meer dan 100 jaar. Vanuit ambacht en passie kwamen deze kwalitatieve producten tot ontwikkeling. De samenkomst en daaruit voorvloeiende match tussen een producent met passie voor leder en een paardenliefhebber c.q. Internationaal ruiter, groeide uit tot een succes!

Na de overname van de oprichters vestigde Rapide B.V. zich in 1995 in Haaksbergen, groeide uit tot een gedegen producent in Nederland en werd marktleader in de productie en verkoop van kwalitatieve verzorgingsproducten voor leder, paarden als ook exclusieve kleding en schoeisel.

De producten kenmerken zich in hun exclusieve uitstraling van verpakking, kwalitatief hoogwaardige producten met optimale resultaten in het gebruik. Wij betrekken specialisten en professionals in de sport bij het voortdurend testen van onze producten om deze altijd met kwaliteit en innovatieve verbeteringen op de markt te brengen.

Vandaag de dag werken we met een professioneel team van meer dan 100 ervaren medewerkers om deze prachtige producten volgens de strengste wetgeving en eisen te produceren en op de markt te brengen. Ons bedrijf verwerkt uitsluitend hoogwaardige grondstoffen en is GMP+ gecertificeerd (ISO 22716:2007). 

    De beste zorg maakt het verschil!

    Because we care