Over Rapide

Opgericht door de gebroeders Vink uit Krommenie bestaat Rapide B.V. inmiddels al meer dan 100 jaar. Vanuit ambacht en passie kwamen deze kwalitatieve producten tot ontwikkeling. De samenkomst en daaruit voorvloeiende match tussen een producent met passie voor leder en een paardenliefhebber c.q. Internationaal ruiter, groeide uit tot een succes!

Na de overname van de oprichters vestigde Rapide B.V. zich in 1995 in Haaksbergen, groeide uit tot een gedegen producent in Nederland en werd marktleader in de productie en verkoop van kwalitatieve verzorgingsproducten voor leder, paarden als ook exclusieve kleding en schoeisel.

De producten kenmerken zich in hun exclusieve uitstraling van verpakking, kwalitatief hoogwaardige producten met optimale resultaten in het gebruik. Wij betrekken specialisten en professionals in de sport bij het voortdurend testen van onze producten om deze altijd met kwaliteit en innovatieve verbeteringen op de markt te brengen.

Vandaag de dag werken we met een professioneel team van meer dan 100 ervaren medewerkers om deze prachtige producten volgens de strengste wetgeving en eisen te produceren en op de markt te brengen. Ons bedrijf verwerkt uitsluitend hoogwaardige grondstoffen en is GMP+ gecertificeerd (ISO 22716:2007). 

  • Het assortiment voor het lederonderhoud is uitgebreid. Onderhoud van leder is belangrijk, regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw lederen producten. Onze producten zijn verkrijgbaar bij ruitersportzaken, schoenmakers, zadelmakers, Welkoop, luxe lederwaren zaken voor tassen, riemen en lederen kleding, outdoor- en motor branches etc.
  • De hoogwaardige was- en impregneerproducten van Rapide verlengen de levensduur en verhogen de prestaties van uw kleding, schoeisel en andere uitrusting. Een goede reiniging met onze hoogwaardige wasproducten is essentieel voor het behoud en levensduur van ademende en waterdichte kleding, zoals technische kleding met Goretex of andere membranen. Wij hebben speciale wasmiddelen voor; waterafstotende, ademende kleding, donzen kleding en slaapzakken, hardshell en softshell kleding, fleece en wasbaar suède en gladleer.
  • In de ruitersport is onze naam een begrip geworden. Rapide heeft alles in huis om uw paard van top tot teen de juiste en kwalitatieve verzorging te bieden. Paardenverzorging tot in de puntjes!
  • Kortom een breed assortiment, geliefd en gebruikt door consumenten en professionals en geproduceerd door ambachtslieden. Onze Rapide producten zijn verkrijgbaar in meer dan 20 landen.

De beste zorg maakt het verschil!

Because we care